tisdag 3 januari 2012

Tanten är insnöad

Hela denna dag har gått i snöns tecken, som det har vräkt ner! Tanten tänkte att hon skulle fara lite tidigare än vanligt idag pga snön, och det var tur! Tanten började sin resa med att kalla ut gubben för det var så snöigt på gården, gubben fick köra ut till byavägen... sen kom snälla grannen med sin traktor och skottade vägen. Då var Tanten för snabb och väntade inte på att traktorn passerade utan körde ut och fast! Jahapp, en sur gubbe kallades ut och fick ta fram traktorn och dra lös... Oooops! Sen var det full fräs mot stan och jobbet, hela förmiddan så har Tanten vandrat omkring till sina stadstanter som en levande snögubbe. När Tanten skulle hem, ja, då satt hon fast-igen! Som tur var så såg fyra unga hunkar från en byggarbetsplats intill Tantens nöd och kom sättandes, och puttade upp Tanten! Tanten blev glad men det snälla gossarna blev nog besvikna när de såg att Tanten var en tant... men snälla var de!
 När Tanten kom hem så har hon tagit det riktigt lugnt, hon var trött efter att ha jobbat åtta dagar i följd, det har gått bra men nu var det som att proppen gick ur...
Imorgon ska Tanten på stadsäventyr med sin gubbe.. haha så spännande blir det nog inte! Kanske Coop, lite ärenden och med lite tur kanske en varmkorv eller nåt... kanske man kan kolla in nån rea på julsaker...blähä!

2 kommentarer:

  1. Åååå va hände på stan?...har man sagt A får man säga B / nyfiken fd gardinkollega

    SvaraRadera
  2. Åååå va hände på stan?...har man sagt A får man säga B / nyfiken fd gardinkollega

    SvaraRadera