fredag 23 mars 2012

Tanten is back!

Kan det var så här att en Tant ibland slutar att fundera? Ja, det tycks vara så... för ett tag så fanns det inga funderingar i Tantens så virriga huvud.. de var borta! Ungefär som mobiltelefonen, nycklarna och inloggningsdosan på jobbet, allt det där som Tanten brukar förlägga för att sen hitta i mössan, i botten på handväskan, i bilen eller nån annanstans. Var Tantens funderingar varit på sistone är det ingen som vet allra minst Tanten... Men vänta bara: Tanten is back!
 I helgen är jag ledig och gubben och ungen har farit till gubbens jaktkoja för att hugga ved, är Tanten ledsen för det och känner sig ensam? Oh, no! Hon trivs, när man som mig har en stor familj så kan det vara väldigt skönt med lite ensamhet... isolering på gården! Jag lånade tom ut bilen till ena sonen så jag kan inte fara någonstans, men det hade jag inte tänkt ... bara njuta av mitt eget fantastiska sällskap!
 I morgon kan det nog bli nån liten secondhandrunda tror jag... jo, det blir det nog! Man kan ju alltid hoppas på nån fantastisk grej som jag inte visste att jag behövde, det får väl bli nåt bildbevi om det blir så.

1 kommentar:

  1. Det var ett tag sen som jag var in och kollade Tantens blogg. Idag så kände jag på mig att tanten var tillbaka, kul. Välkommen tillbaka!Det är alltid roligt att se vad du har för funderingar.AC

    SvaraRadera