fredag 2 december 2011

Jaha, så kom ett nytt inlägg...

I eftermiddag så är det sannerligen en synnerligen trött Tant, men det är så urtrist att läsa om trötta personer särskilt Tanter så det ämnet lämnar vi genast!
Men i morgon kommer Tanten att vara pigg, vi ska fara på IKEA, Tanten, gubben, ungen och den stora flickan-kul! Fast Tanten är ju lite spänd över hur det ska gå, för gubben kan lätt bli lite tjinkig på såna ställen.... egentligen så skulle vi nog lämna honom hemma men han är så stark och som gjord för tunga IKEA förpackningar. Tanten tänker att det får bli ett expriment, han kanske klarar det bra nu när han blivit 49 år... Tanten, ungen och den stora flickan kommer nog att trivas ibland allt vackert, vi gillar ju julpynt, ljusslingor,tingel, tangel och annat tjafs!
Just nu bråkar ungen och gubben om tv-kanaler, gubben är sur och vill se skidskytte och ungen vill se barnkanalen...gubben vann och ungen blev sur och tågade iväg till sitt rum! Skönt, att Tanten sitter vid datorn och njuter av famljefejden på avstånd, hon struntar väl i både skidskyttar och barnkanaler. Tanten har ju sitt uppdrag till mänskligheten att skriva om viktiga funderingar på bloggen!

3 kommentarer:

  1. Var nog viktigt att gubben fick se skidskytte så att han är på gott humör imorgon på IKEA, tänker jag!! Ha det så trevligt och kör lugnt:))/ Barbro

    SvaraRadera
  2. Vi var förra helgen på IKEA och jag kan bara säga att vi inte var själva där, men det gick bra i alla fall. Fast jag tyckte inte att de hade så mycket julgrejs. /Sandra

    SvaraRadera
  3. Finns det ingen intressant butik som ni kan lämpa av honom på och sedan ringa när ni är klara och behöver en bärare?

    SvaraRadera