söndag 18 december 2011

Tanten is back

Tanten har haft en del att göra och kära lilla bloggen har fått stå tillbaka. Det har varit en del julklappsinköp, jobb och lite alltmöjligt sånt där som Tanter gör.
 Idag har vi fjärde advent och det börjar kännas att julen är i antågande, här hos Tanten finns det ganska många paket, fast vi har dragit ner på paketandet till de stora barnen... Tanten älskar ju att ge bort paket till sina kära!
Igår var Tanten, gubben och ungen på den årliga glöggfesten hos sina grannar, det var en trevlig tillställning. Det bor trevliga människor i trakten där Tanten bor, glada människor, liksom kompis-människor...
Idag ska Tantens unge på kalas och Tanten vägrar att lämna hemmet, nu vill hon vara hemma och pyssla på...kanske damma av julgranen som har stått i en garderob på vinden sen förra julen? Jodå, Tanten har en plastgran fastän hon bor på landet, och inte ens behöver stjäla en gran. Men det är så gudomligt skönt att inte behöva dammsuga granbarr fram till midsommar, därför har Tanten en plastgran....men den ute är riktig!
 Till jul så ska Tantens lillasyster komma "hem" det känns bra för Tanten, det är tråkigt tycker hon att lillasyster bor många mil bort! Tantens bröder bor ju i samma stad och det är mysigt, men lillasyster hon bor på en annan plats. Fast nu så får de träffas igen och det blir trevligt, lillasyster är så mycket yngre än Tanten att hon skulle kunna vara Tantens barn! 18 år yngre.... Tanten kanske kan bli lite mamma och mormor den dag hon skaffar barn eftersom Tanten och lillasysters föräldrar är döda. Nu måste Tanten göra sånt som tanter gör... dricka lite kaffe!

4 kommentarer:

 1. Kram syrran!

  Här hemma pysslas det lite också och julklapparna är klara, tror jag. Granen står uppe men är oklädd men ska kläs ikväll.

  Du verkar vara sugen på att bli moster och låtsasmormor... Du får väl lära R hur man gör, du som har så många barn själv...

  SvaraRadera
 2. Hjälp, DET förs jag inte lära honom.../storasyster

  SvaraRadera
 3. Haha! Han är så blyg att han skulle krypa ur skinnet om du bara nämner något om sex...

  SvaraRadera