torsdag 24 november 2011

Idag har Tanten faktiskt pyntat inför julen så smått, det har blivit utegran men färgglad belysning (naturligtvis) och girlanger med belysning på båda broräckena och en liten boll med belysning utmed dörren... det vart riktigt fint! Fastän snön lyser med sin frånvaro så fick den här Tanten lite julstämning i kroppen i allafall.
Inomhus så har Tanten strukit gardiner till tre fönster och svimma inte... putsat två fönster, visserligen bara på insidan men ändå! Juldraperiet vid ytterdörren har kommit upp, i julröd sammet, jättefint! En duktig Tant med andra ord och kvällen är inte slut än, det ska nog bli jul i den här stugan också fast Tanten varit lite motsträvig och....hm...slö.
Tanten och hunden gjorde en vådlig promenad ikväll, det var verkligen halt på vägen och blåste väldigt mycket, båpde Tanten och hunden fick hålla tunga rätt i mun. Hunden sladdade på vägen med sina små tassar när han försökte springa, han kissade en lååååååååång stund sen skyndade de sig in. Det är farligt för Tanter med hala vägar man kan bryta både lårbenshals och handled, för det är väl det Tanter brukar bryta....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar